De ce e avantajos sa detii o bicicleta eliptica

Ca sa nu mai trebuiasca sa dai banii pe abonament la sala si sa economisesti astfel nu numai fonduri, dar si timp, pe care nu il mai petreci pe drum, solutia achizitionarii unei biciclete eliptice hobby pare sa fie una potrivita. Piata este bogata in oferte, iar ca sa te convingem ca investitia merita facuta, iti prezentam si urmatoarele argumente:

Utilitatea dispozitivului

Un astfel de produs permite sa lucrezi simultan muschii din partea inferioara a corpului, dar si din cea superioara, asigurand chiar si antrenament de tip cardio – cel care te ajuta sa pierzi eficient calorii si sa mentii un tonus muscular sanatos. Nu trebuie sa vrei neaparat sa slabesti, ci doar sa te mentii in forma, caci poti face asta facil, regland dificultatea exercitiilor, deci ai libertate destul de mare de a alege.

Cine va aprecia acest aparat

Daca nu faci sport zilnic si vei cumpara bicicleta ca s-o tii ca suport pentru haine, nu exista vreo justificare sa investesti in ea. Asadar, recomandam aceasta solutie utilizatorilor care prefera sa faca minim 30 de minute de miscare pe zi si in locuintele cu familii pasionate de un stil de viata sanatos, axat pe dieta corespunzatoare, dar si exercitii fizice.

Mai exista o categorie de utilizatori pentru care aparatul este benefic, si anume cei care trebuie sa efectueze zilnic gimnastica medicala, pentru intretinere, fizioterapie etc. Modelele utile in acest scop trebuie alese din categoria echipamentului cu utilitate medicala si sa respecte normele de siguranta sau sa fie folosite asistat de un instructor.

Cum sa cumperi o bicicleta eliptica buna

Sunt destul de multe ghiduri de cumparare pe Internet, care te invata exact la ce catacteristici sa te uiti, inainte sa iti cheltui bugetul. Daca ar fi sa facem un scurt rezumat, rezistenta la franare, volanta(greutatea acesteia), manerele mobile, pupitrul de comanda si functiile acestuia constituie criteriile pe care le verifica majoritatea utilizatorilor avansati, valabile si in cazul incepatorilor.

Costuri

Un model entry level costa de la 180 de euro in sus, iar unul profesional poate ajunge si la 3000 – 4000 de euro, insa pentru utilizare la domiciliu, cele din gama de pret restrans si moderat sunt ideale.

Adauga un comentariu

*