Lăptișorul de matcă, secretul tinereții

Un stimulent natural și perfect pentru a-ți întări imunitatea și a te bucura de o sănătate de fier, lăptișorul de matcă ar trebui să fie principalul tău atu atunci când vrei un ten frumos, fără riduri sau cearcăne.

Un remediu perfect pentru echilibrarea corpului tău, un antibiotic, antiviral și antifungic natural.

Truditoarele albine îți pun la dispoziție o gamă largă de produse de la miere până la lăptișorul de matcă, păstură, propolis sau polen pentru a avea grijă de sănătatea ta.

Nu degeaba se spune că lăptișorul de matcă este hrana albinelor, mai ales a reginei stupului. Această sursă de hrană ajută regina să crească mult mai repede decât restul și să trăiască de 40 de ori mai mult.

Conține substanțele nutritive necesare corpului tău
Este un compus bogat în complexul vitaminic B, minerale precum calciu, magneziu, potasiu, fosfor sau fier, aminoacizi esențiali, proteine, enzime și acidul 10HDA care luptă în mod eficient împotriva virusurilor. Practic, l-am putea defini ca elixirul sănătății, mai ales că are în compoziția sa acidul pantotenic ce se regăsește în vitamina B5.

Este un aliat ideal mai ales în perioadele stresante, în care ești lipsit de tonus, nu poți să dormi sau ai probleme cu fertilitatea.
Are un rol extraordinar în dezvoltarea și buna funcționare a sistemului nervos, ajută la refacerea sinapselor și a celulelor nervoase.

Cum se administrează
Pentru a beneficia de proprietățile lăptișorului de matcă pur se recomandă a fi consumat în cure de 6 săptămâni, cu administrare sublinguală, dimineața cu 20 de minute înainte de prima masă. Se păstrează la frigider și se poate consuma chiar și combinat cu mierea de albine, în 500 de grame de miere crudă se pun 10 grame de lăptișor.

Un tratament natural pentru artroză
Poate fi administrat ca supliment alimentar în cazul în care diabetul îți dă bătăi de cap, fiind eficient în reglarea tensiunii arteriale în mod natural, a colesterolului și chiar și a artrozei.

Este un ingredient de bază în tratamentele cosmetice, deoarece previne îmbătrânirea prematură a organismului în general și a pielii în mod deosebit.

În cazul în care ai probleme cu memoria sau cu puterea de concentrare, acest lucru se întâmplă din cauza acetilcolinei, responsabilă cu transmiterea impulsurilor nervoase.

Lăptișorul de matcă este singura sursă naturală de acetilcolină. Această substanță fiind benefică și pentru a te proteja de boala Alzheimer, dar și la prevenirea răcelilor, tratarea rănilor, a bolilor de piele sau cicatrizarea ulcerelor varicoase.

Secretul tenului mereu tânăr
Dacă observi că pielea și-a pierdut strălucirea, ridurile au început să apară, atunci este cazul să apelezi la măștile cu lăptișor de matcă. Poți să le folosești inclusiv în cazul în care vrei să combați problema pistruilor, deshidratarea sau cicatricele rămăse în urma acneei.

Masca o poți prepara dintr-o lingură de ulei de măsline, 2 linguri de făină de secară și puțin lăptișor de matcă. Omogenizează ingredientele și aplică masca pe tenul curățat, lăsând-o să acționeze 20 de minute. La final, clătești cu apă călduță și aplici o cremă cu efect antirid.

Contraindicații
Dacă te confrunți cu hiperfuncții hipofizare, tiroidiene, paratiroidiene sau ale corticosuprarenalele, adenoame hipofizare, tiroidiene sau ale prostatei, ejaculare precoce ori fibrom uterin, diabet, alergie, lăptișorul de matcă trebuie evitat.

Sursa: www.clicksanatate.ro

Adauga un comentariu

*