Accident rutier în municipiul Onești

accident-galati-18-iulieJoi, 06 aprilie 2017, la ora 08.10, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Onești a fost solicitată să intervină în municipiul Onești, strada Muncii, în urma producerii unui accident rutier. Imediat, la fața locului s-au deplasat nouă pompieri salvatori, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor la fața locului s-a constatat faptul că, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, înmatriculate în județul Bacău. Totodată, s-a constatat faptul că, în urma producerii accidentului au rezultat două victime (o femeie și un bărbat), în vârsta de 35 de ani, respectiv 21 ani, care nu au fost încarcerate.

Pacienta, în vârsta de 35 de ani, a fost preluată de un echipaj SMURD Onești și transportată la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Onești.

Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, a refuzat transportul la spital.

De asemenea, pompierii militari băcăuani au intervenit pentru deconectarea bornelor de la acumulatorii autoturismelor implicate în accident, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Adauga un comentariu

*