Horoscopul săptămânii 3-9 aprilie 2017

horoscopBerbec

În zilele de 7 şi 8 aprilie, Luna se perindă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că ar fi indicat ca în acest weekend să vă preocupaţi mai mult decât de obicei de sănătate. Puțin sport, mese ușoare și la ore fixe și odihnă suficientă sunt mai mult decât recomandate cu ocazia acestui sfârșit de săptămână. Este în puterea voastră să vă menţineţi pe linia de plutire.

Taur

În data de 9 aprilie, Luna intră în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum că atunci aţi putea fi tentaţi/te să fiţi ceva cam prea indulgenţi/te cu voi înşivă/sevă. Vă puteţi răsfăța din când în când, dar dacă acest lucru implică îndeplinirea unor capricii care nu vă fac de fapt niciun bine, poate ar fi cazul să fiţi mai stricţi/te cu voi. Menţineţi un echilibru!

Gemeni

În zilele de 7 şi 8 aprilie, ar fi indicat să vă petreceţi timpul alături de părinți. Dacă în ultima perioadă nu ați menținut un contact stabil, ar fi momentul ca în acest sfârșit de săptămână să îi invitați la voi, să îi vizitaţi sau măcar să îi sunaţi. Ziua de 9 aprilie se recomandă a fi petrecută alături de cel/a drag/ă. Pregătiţi-i ceva special partenerului/ei și veţi vedea cum lucrurile vor evolua în bine!

Rac

Din data de 6 aprilie, Saturn se deplasează în sens aparent invers prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că în perioada imediat următoare ar trebui să acordaţi o atenție specială acestui sector de viață. Ar fi bine să nu vă epuizaţi prea mult, iar dacă treceţi printr-o perioadă stresantă, nu ar strica să vă dozaţi munca inteligent. În felul acesta, nu vă extenuaţi.

Leu

În zilele de 3 şi 4 aprilie, Luna se află încă în casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că echilibrul vostru emoțional este mai instabil decât de obicei. Din această cauză, vă recomand să evitați compania persoanelor pesimiste. Altfel, este posibil să aveţi și mai mult de suferit pentru că lăsaţi vibrația altora să vă afecteze și mai mult.

Fecioară

În zilele de 5 şi 6 aprilie, Luna se perindă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că starea voastră de spirit nu va fi prea bună la mijlocul acestei săptămâni. S-ar putea să depindeţi prea mult de alții/tele din acest punct de vedere, ceea ce vă creează o mulţime de deservicii. Aţi avea mai mult de câștigat dacă v-aţi baza mai mult pe voi înşivă/sevă.

Balanţă

În zilele de 7 şi 8 aprilie, când Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, aţi putea tinde să fiţi ceva mai critici/e cu voi înşivă/sevă și cu ceilalți/lelalte decât de obicei, fapt pentru care starea voastră emoțională ar putea avea de suferit. Vă reveniţi treptat în data de 9, dar se cere să nu puneţi prea multă presiune pe umerii voştri atunci. Acordaţi-vă timp să vă reveniţi!

Scorpion

În 9 aprilie, Luna staţionează în casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că starea voastră de spirit ar putea suferi unele modificări destul de mari. Natura acestor schimbări depinde de evenimentele în raport cu cei/le dragi ai/ale voştri/astre, dar mai ales cu partenerul/a de cuplu. Dacă treceți prin momente grele, situația se poate agrava pe fondul acestui tranzit.

Săgetător

Din data de 6 aprilie, Saturn se mișcă în sens aparent invers prin casa vitalității din horoscopul vostru general, semn cum că în săptămânile următoare, nivelul vostru de energie este posibil să fie mai scăzut decât de obicei. Nu puneţi prea multă presiune pe voi și faceţi atât cât puteți în perioada care urmează! În caz contrar, s-ar putea să dezvoltați unele frustrări destul de mari.

Capricorn

În ziua de 3 aprilie, Venus staţionează în casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că aţi putea avea mai mult succes la interviuri de angajare şi negocieri dacă v-aţi baza pe intuiție. Încercaţi să vă ascultați mai mult decât de obicei vocea interioară și veţi reuși să vă daţi seama mai lesne ce aşteptări au ceilalți de la voi. Este în puterea voastră să citiţi printre rânduri.

Vărsător

În intervalul 6-8 aprilie, Luna se perindă prin casele cuplului din horoscopul vostru general, indiciu cum că ar fi bine să acordaţi mai mult interes acestui sector al vieții voastre de la mijlocul acestei săptămâni încolo. Încercaţi să vedeţi cum aţi putea îmbunătăți lucrurile pe acest plan, mai ales dacă nu treceţi printr-o perioadă tocmai bună cu cel/a drag/ă!

Peşti

În intervalul 7-9 aprilie, Luna se deplasează prin casele cuplului din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi bine să vă implicaţi mai mult în acest sector de viață cu ocazia acestui sfârşit de săptămână. Ar fi ideal să petreceţi mai mult timp cu partenerul/a de cuplu, bucurându-vă de activitățile care cândva vă făceau amândurora plăcere.

Adauga un comentariu

*