Eveniment rutier pe DN 2

accidentLa data de 15 februarie a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, cu victimă, pe raza localităţii Răcăciuni.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un bărbat de 38 ani, din judeţul Harghita, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcţia Adjud-Bacău, a efectuat manevra de viraj la stânga fără a se asigura şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 21 ani care se angajase în depăşirea autoutilitarei.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 42 ani, din comuna Corbasca, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului în cauză, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*