Horoscopul saptamanii 30 ianuarie – 5 februarie 2017

Berbec
De multa vreme astrele nu s-au aliniat atat de incurajator pe astrograma unei saptamani in cazul Berbecului. Iata ca de aceasta data, in urmatoarele sapte zile ai sustinere astrala maxima pe sectoarele drumurilor, comunicarii, muncii si al prestigiului social. O femeie pare interesata de activitatea ta si isi doreste sa te propulseze intr-un alt nivel de activitate, asta s-ar putea sa-ti aduca si o marire de salariu. Daca ai programata o interventie chirurgicala, saptamana aceasta este foarte bine aspectata pentru ameliorarea starii de sanatate.horoscop-680x420

Taur
Afaceri, munca si iar afaceri si munca. Probabil este saptamana cea mai frumos aspectata pe sectorul muncii si al afirmarii sociale, secondata imediat de sectorul banilor. Nu incerca sa mai gasesti scuze ca nu poti, ca nu stii, ca nu ai cum, pentru ca astrele de data asta chiar se coalizeaza sa te ajute. Nu iti recomand sa incepi proiecte de anvergura, insa te sfatuiesc sa o iei pas cu pas, pentru ca din ceva mic si firav e potential sa dezvolti ceva frumos si profitabil. Ai doar nevoie de incredere in tine si sa fii mai asertiv cand vine momentul sa interactionezi cu cei din jur.

In dragoste nu te baza prea mult pe intuitie caci s-ar putea sa te pacalesti grav. Pur si simplu arunca-te in gol cu coarda elastica, experimenteaza si simte-te bine.

Gemeni
Iti recomand ca in aceasta saptamana sa revizuiesti toate actiunile pe care le-ai facut de la inceputul anului, toate deciziile pe care le-ai luat si parteneriatele in care ai intrat. Este o perioada buna sa-ti pui ordine in lucruri, sa renunti la persoanele care nu te motiveaza si la situatiile care te tin pe loc. Nu ai timp de pierdut, ai nevoie de ordine si disciplina in viata ta ca sa poti evolua.

Rac
Confruntat cu unele chestiuni de viata si de moarte, vei fi pus in ipostaza in care va trebui sa-ti asumi complet responsabilitatea pentru gandurile, faptele si actiunile tale. Saptamana nu este atat de dramatica pe cat pare la prima vedere, insa vei fi pus in situatia sa te maturizezi si sa te responsabilizezi. O ruda va avea nevoie de sustinerea si ajutorul tau in aceste zile, asa incat prioritatile de la locul de munca vor trece pe locul secund, ocupandu-te mai mult de familie si de casa.

Leu
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ceri ajutor si vei fi surprins sa vezi cum rude, prieteni, apropiati sar in sprijinul tau. Este un test si pentru tine in urmatoarele sapte zile daca reusesti sa iti tii orgoliul sub control, acel orgoliu care te impiedica sa recunosti ca esti neputincios in fata situatiei create. Fii deschis catre cei din jur si vei avea mult mai mult de castigat decat iti poti imagina.

Fecioara
Se pare ca este multa agitatie pe harta ta in aceasta saptamana. Insa este o agitatie productiva, pentru ca iti imbunatatesti relatia cu strainatatea. Poti avea chiar parte de o poveste de dragoste in lumea virtuala, care sa se finalizeze, ulterior, cu o logodna, casatorie sau cu o relatie oficiala. Comunici bine, stii sa punctezi lucrurile care te intereseaza in mod special si sa intorci sortii in favoarea ta in negocierile pe care le porti.

Saptamana aceasta iti confera si incapatanarea si ambitia sa renunti la o adictie. Este momentul in care va trebui a privesti cu mai multa responsabilitate stilul de viata pe care il duci.

Balanta
Ai grija la insistentele cu care o femeie incearca sa-ti dirijeze cursul vietii. Intr-adevar, experienta de viata de care dispune, ambitia care a determinat-o sa actioneze si logica din tot ceea ce spune sunt niste argumente hotaratoare in a o recomanda pentru a-ti fi sfatuitor. Totusi, ce te faci daca nu esti pregatit pentru schimbari de anvergura? Aduna-ti curajul si abia cand esti hotarat suta la suta ca vrei sa actionezi mergi pe directia potrivita tie cu care te afli in rezonanta.

Scorpion
Relatia cu familia, mai ales cu rudele apropiate (mama, tate, frati sau surori) este mai tensionata saptamana aceasta si ar fi de dorit sa eviti pe cat poti subiectele sensibile care ar zgandari orgoliul celorlalti. Tinand cont de faptul ca Planenta Mentalului, Mercur, isi face de cap pe cer, logica si ratiunea vor da multe erori, iar tendinta spre proaste intelegeri creste direct proportional. Incearca sa iti pastrezi capul pe umeri sa faci apel la ratiune si bun simt. Evita sa te complaci in situatii tensionate. Mai bine paraseste tu campul de lupta decat sa te implici intr-un conflict nedorit.

Sagetator
Saptamana aceasta vei fi bunatatea intruchipata! Vei fi afectuos, vei avea rabdare sa ii asculti pe toti, si, spre surprinderea tuturor vei avea accese de veselie molipsitoare! In urmatoarele sapte zile vei demonstra un simt practic iesit din comun, si vei reusi sa solutionezi probleme complicate cu mare viteza. S-ar putea sa fii selectat pentru un proiect important sau sa fii propus chiar pentru o promovare, deoarece de-a lungul timpului ai demonstrat ca esti demn de incredere, onest si statornic. Incepe o perioada buna in viata ta, ar fi bine sa fii atent la toate semnele care ti se trimit si sa profiti de orice ocazie iti iese in cale.

Capricorn
Saptamana aceasta, vei fi favorizat de speculatii de tot felul: poate auzi din intamplare o discutie si pui in practica informatiile primite. Poate intr-o situatie dificila mizezi totul pe o carte si…tragi mana castigatoare. S-ar putea ca tot saptamana aceasta sa te certi cu cineva apropiat care ia decizii in numele tau fara sa te consulte. E o chestiune de teritoriu si trebuie sa trasezi limitele de unde pana unde pot interveni cei din jur in viata ta.

Varsator
Ai multa energie interioara si o canalizezi cu succes catre sectorul muncii. In privinta finantelor, lucrurile incep sa intre pe fagasul lor. Asta inseamna ca intuitia ta nu da gres si vei lua deciziile cele mai bune, care iti vor aduce echilibru financiar pe termen lung. Te rog, retine ultima parte a frazei anterioare: “ pe termen lung”. Asta inseamna ca nu te vei echilibra in aceasta saptamana, insa pui fundatii solide pentru abundenta viitoare.

Chiar daca esti obisnuit ca relatia cu familia sa fie uneori mai tensionata, vei fi surprins sa iti gasesti pacea in sanul ei. Caminul, casa in care locuiesti, va fi sursa energiei tale ulterioare si ai nevoie de o perioada sa te regasesti, singur, departe de influentele celorlalti. Profita de aceasta saptamana si petrece mai mult timp cu tine, pentru tine, facand ordine in gandurile tale.

Pesti
Saptamana aceasta probabil ca vei fi rupt intre prezent, trecut si viitor. Trecutul s-ar putea sa intre intempestiv in viata ta, sa te rascoleasca si sa fii tentat, pret de cateva zile sa te reintorci la vechile obiceiuri, dependente sau metehne. Incearca sa ramai focusat, incearca sa dai dovada de vointa pentru ca acum este momentul sa continui sa mergi pe noul tau drum. Cu starea de sanatate stai bine insa, atentie la posibile conflicte la locul de munca. Un sef s-ar putea sa incerce sa-si impuna punctul de vedere mult prea mult.

Adauga un comentariu

*