Liceenii pasionați de fotbal din întreaga țară se întâlnesc în Cupa Coca-Cola 2017

unnamedPasiunea pentru fotbal aduce din nou împreună adolescenții din toată țara, la ediția cu numărul 6 a Cupei Coca-Cola. Echipele de fete și băieți dornice să-și demonstreze talentul și spiritul de echipă, luptând pentru titlul de campioane, se pot înscrie până pe 17 februarie în cea mai mare competiție sportivă la nivel de liceu din România.

În cifre, 6 ani de Cupa Coca-Cola sunt ușor de exprimat: peste 28.000 de elevi participanți, peste 3.000 de meciuri disputate, peste 115.000 de minute petrecute pe teren și peste 25.000 de goluri înscrise, însă în emoție și pasiune, sunt imposibil de cuantificat. 2016 a adunat la start un număr record de 510 echipe, dintre care 384 de echipe de băieți și 126 de echipe de fete.

„Ne bucurăm să putem vorbi an după an despre rezultatele tot mai impresionante ale Cupei Coca-Cola în România. Ediția aniversară cu numărul 5 a adus cifre record atât la înscrieri, cât și în tribune. Sperăm ca în 2017 să vedem și mai multe minute de pasiune pură pe teren, și mai multe goluri, și mai multe motive de bucurie!” – Daria Gonța, Brand Manager Coca-Cola România & Moldova.

Programul ediției 2017 a Cupei Coca-Cola

  • 16 ianuarie – 17 februarie: Înscrieri
  • 3 martie – 14 aprilie: Faza locală
  • 6 – 28 mai: Faza regională
  • 10 – 11 iunie: Finala

Pasiunea și eforturile finaliștilor vor fi răsplătite, ca în fiecare an, cu premii pe măsură. Dacă în 2015, campionii au avut parte de un cantonament veritabil, în baza de antrenament a uneia dintre cele mai iubite echipe de fotbal din lume, învingătorii competiției de anul trecut au avut ocazia de a vedea live, de pe Parc des Princes, din Paris, meciul România – Elveția, din cadrul UEFA EURO 2016TM. Ediția din 2017 le va oferi campionilor Cupei Coca-Cola o super experiență la Londra.

Pentru intrarea în competiție, profesorii coordonatori trebuie să descarce formularul de înscriere și declarația pe proprie răspundere, disponibile pe site-ul oficial al competiției – www.cupacocacola.ro. Odată completate şi semnate, documentele trebuie încărcate pe site, la secţiunea dedicată înscrierilor, sau scanate şi trimise prin e-mail sau fax, la adresa inscrieri@cupacoca-cola.ro, respectiv la numărul de fax 021.406.65.84.

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naționale şi Cercetării Ştiinţifice. Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola România continuă tradiția de susţinător al sportului de performanţă, precum şi al evenimentelor sportive dedicate publicului larg, relevante pentru comunitățile locale în care își desfășoară activitatea.

Adauga un comentariu

*