George Clooney va deveni tata? Amal, sotia sa ar fi insarcinata cu gemeni

george-si-amal4Amal, sotia lui George Clooney, este gravida cu gemeni si a aflat chiar ca va avea un baiat si o fata, potrivit publicatiei InTouch Weekly .

Amal (38 de ani), avocata specializata in drepturile omului si George Clooney (55 de ani), detinator al Premiului Oscar, s-au casatorit in 2014 si sunt incantati de vestea ca vor deveni parinti de gemeni.

Informatiile au aparut dupa ce bruneta a aparut cu abdomenul proeminent intr-o rochie cu imprimeu floral la o proiectie a filmului „The White Helmets” la Londra, pe 9 ianuarie. Apoi, din nou, marti, abdomenul era bombat la cina de la Credit Suisse Women Of Impact, in Davos, Elvetia.

George Timothy Clooney (n. 6 mai 1961) este un actor, producător, scenarist și regizor de film american. A obținut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar în anul 2006.

Actorul a echilibrat performanțele sale din mari superproducții cu locul de muncă ca un producător și director comercial în spatele proiectelor comerciale mai riscante, precum și activist social și liberal. La 31 ianuarie 2008, Organizația Națiunilor Unite l-a numit pe Clooney “Mesager al Păcii”.

Primul său rol important a fost în 1984 în sitcomul de scurtă durată „E/R”. El a jucat un îngrijitor în seria „The Facts of Life”. El a jucat rolul unui detectiv pe nume Bobby într-un episod din „Golden Girls”.

După ce a părăsit „ER”, a jucat în importante succese la Hollywood, cum ar fi „The Perfect Storm” și „O Brother”, „Where Art Thou?”. În 2001, el a făcut echipă cu Soderbergh din nou pentru „Ocean’s Eleven”, un remake al anilor 1960, „Rat Pack” filmul cu același nume. Până în ziua de astăzi, acesta rămâne cel mai comercial film de succes a lui Clooney, câștigând mai mult de 444 milioane dolari în întreaga lume. Filmul a dat naștere la două continuări în care a jucat actorul, „Ocean’s Twelve”, în 2004 și „Ocean’s Thirteen”, în 2007. În 2001, a fondat studioul de producție Secțiunea Opt cu Steven Soderbergh. Clooney este în general considerat Chief Actor.

Sursa: http://agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*