Eveniment rutier în Măgura

politia-rutiera-640x360La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier în urma căruia patru persoane au necesitat îngrijiri medicale.

Din verificări a rezultat că un bărbat de 50 ani, din Onești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 11, în afara localității Măgura, cu direcția Onești-Bacău, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 57 ani, din Bacău.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a patru persoane, pasagere în autoturismele implicate în coliziune, care au fost transportate la Spitalul Județean Bacău, pentru îngrijiri. Trei dintre victime nu au necesitat internarea, iar o femeie de 60 de ani, din Onești, a rămas sub supraveghere medicală.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest care a indicat valori negative în ambele situații și li s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*