Accidentaţi pe trecerea de pietoni

La data de 14 decembrie a.c, în jurul orei 09.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment cu victimă, în localitatea Nicolae Bălcescu.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat că un bătrân de 80 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, pe direcţia Adjud – Bacău, a surprins şi accidentat un bărbat de 53 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, care se afla angajat în traversarea străzii pe mercajul pietonal. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 53 ani, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău, fără a rămâne internat. Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto şi 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul victimei. Acestora le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

trecere-de-pietoni-general

La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 19.30, poliţiştii au efectuat cercetări pentru stabilirea producerii unui eveniment rutier, în comuna Gârleni.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că un bărbat de 27 ani, din oraşul Buhuşi, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 15, în comuna Gârleni, a surprins şi accidentat o localnică de 48 ani, care s-a angajat în treversarea străzii în zona trecerii pentru pietoni. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a femeii de 48 ani, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău, fără a rămâne internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Atât conducătorului auto cât şi victimei le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*