Furturi soluţionate de poliţişti

La data de 13 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Podu Turcului au depistat şi reţinut o tânără de 18 ani, din comuna Motoşeni, bănuită de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că la data de 16 noiembrie a.c., o persoană necunoscută ar fi pătruns în curtea unei locuinţe din comuna Motoşeni, de unde ar fi sustras o cabalină de culoare roşie şi un atelaj hipo, care ulterior ar fi fost înstrăinate pe raza judeţului Vaslui, primind la schimb o altă cabalină şi suma de 50 lei.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat şi reţinut o tânăra de 18 ani, bănuită de comiterea faptei, cercetările efectuîndu-se sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.foto-furturi

La data de 13 decembrie a.c, în jurul orei 11.30, poliţiştii au depistat o minoră de 14 ani, din comuna Buciumi, bănuită de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din investigaţiile poliţiştilor a rezultat că în seara zilei de 11 decembrie a.c., în jurul orei 19.30, o persoană necunoscută ar fi pătruns într-o locuinţă din comuna Buciumi, pe o uşă lăsată descuiată, de unde ar fi sustras un telefon mobil, în valoare de 500 lei. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat o minoră de 14 ani, din comuna Buciumi, bănuită de comiterea faptei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizare, dosarul de fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti.

Adauga un comentariu

*