Conducea fără a poseda permis de conducere

politia-1În timp ce polițiștii din comuna Oituz aflați în exercitarea atribuţiilor de serviciu au identificat în flagrant un tânăr de 15 ani, din comuna Oituz, care conducea un autoturism pe drumul comunal din localitate, fără a deţine permis de conducere, la data de 05 decembrie a.c., în jurul orei 16.30.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au depistat, pe raza comunei Corbasca, un tânăr de 21 ani, din comuna Tătărăşti, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere, la data de 05 decembrie a.c., în jurul orei 19.00.

Cu ocazia verificărilor efectuate, cercetările s-au extins şi faţă de un bărbat de 39 ani, din localitate, persoană care încredinţase autoturismul tânărului de 21 ani. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Adauga un comentariu

*