La volan, sub influența alcoolului

Polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 43 ani, din Moinești, în timp ce conducea un autoturism pe strada C.D. Gherea, din localitate.

Din verificările polițiștilor, respectiv testarea cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Moinești unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.la-volan-sub-influenta-alcoolului

Polițiștii au identificat un tânăr de 24 ani, din județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 11 A, pe raza comunei Podu Turcului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Municipal Adjud pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, polițiștii au stabilit că tânărul de 24 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub infleunța alcoolului sau a altor substanțe.

Adauga un comentariu

*