Depistat în timp ce conducea un autoturism sustras, fără a poseda permis și aflându-se sub influența alcoolului

Un autoturism sustras din județul Neamț a fost găsit de polițiștii din Sascut în posesia unui localnic, care îl conducea pe drumul publlic fără a deține permis și în timp ce se afla sub influența alcoolului. Autoturismul a fost indisponibilizat.

imagePolițiștii din comuna Sascut au depistat în flagrant un localnic de 33 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în județul Neamț, pe D.C. 105 B din satul Pănceşti, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul în cauză emana halenă alcoolică și a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști cu privire la autoturism a rezultat că vehiculul în cauză figurează sustras din localitatea Roman, județul Neamț și este dat în urmărire.

Autoturismul a fost indisponibilizat, urmând să fie predat polițiștilor din cadrul IPJ Neamț.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, urmând a se stabili și împrejurările în care bărbatul se afla în posesia vehiculului.

Adauga un comentariu

*