Conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere

fara-permis.jpg.400x260_q85_cropPolițiștii au depistat în flagrant o tânără de 17 ani, din comuna Mănăstirea Cașin, în timp ce conducea un moped neînregistrat pe raza comunei Mănăstirea Cașin.

În urma verificărilor polițiștilor a rezultat, de asemenea, că tânăra de 17 ani nu deținea permis de conducere, fapte pentru care s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 46 ani, din județul Neamț, în timp ce conducea pe raza comunei Strugari un tractor neînregistrat și fără a poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducere pe drumurile publice a a unui vehicul neînmatriculat.

Polițiștii au depistat o femeie de 51 ani, din comuna Pîncești, în timp ce conducea în interiorul localității Pâncești un moped, fără a poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Polițiștii au depistat pe DJ 115 A, un tânăr de 23 ani, din municipiul Onești, în timp ce conducea o motocicletă pe raza localității Cașin.

Din verificările polițiștilor a rezultat că tânărul de 23 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Adauga un comentariu

*