Johnny Depp divorteaza!

'The Rum Diary' UK premiere at Odeon Cinema, Kensington, London, England. 3rd November 2011. Johnny Depp & Vanessa Paradis have separated after nearly 14 years together. Depp has been linked with his 'The Rum Diary' co-star, Amber Heard, which allegedly put further strain on their relationship. Depp & Paradis, who met at a dinner in 1998 have two children together, nine-year-old Jack and 13-year-old Lily-Rose. Photo Credit: Capital Pictures/AdMedia

Johnny Depp si Amber Heard divorteaza dupa doar 15 luni de mariaj. Actrita a introdus actele de divort pe 22 Mai si se pare ca divortul este unul cu mare scandal.

In joc este averea de 400 de milioane de dolari a actorului, avand in vedere ca acestia nu au semnat contract prenumptial inainte de a ajunge la Altar.

Dupa doar 15 luni de mariaj, Amber Heard a luat decizia de a divorta de Johnny Depp. Nu se cunosc exact motivele care au dus la divort, insa actrita a introdus actele pe 22 Mai, la doar doua zile dupa ce mama lui Johnny a incetat din viata.

Se pare ca divortul nu este deloc unul amiabil, intrucat Amber urmareste acum sa obtina o parte din averea lui Depp, estimata la 400 de milioane de dolari. Cei doi nu au semnat un contract prenumptial, astfel ca actrita are acum pretentii financiare.

Amber (30 ani) si Depp (52 ani) s-au casatorit anul trecut in luna Februarie pe insula pe care actorul o detine in Bahamas. La eveniment au fost prezente doar 24 de persoane. Depp si Amber au fost vazut in public pentru ultima data la jumatatea lunii Aprilie.

Romancele vor avea ocazia sa il vada in carne si oase in rolul de rock-star, pe 6 Iunie, laRomexpo. Grupul “The Hollywood Vampires” – format din Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry de Aerosmith – va sustine un show exploziv in premiera in Romania.

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com/

Adauga un comentariu

*