Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu victimă, pe D.N. 2G, în comuna Mărgineni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că un bărbat de 61 de ani, din comuna Agăș, în timp ce conducea un autoturism pe directia Moinești-Bacău, în localitatea Trebeș, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a părăsit partea carosabilă, dupa care a intrat într-un stâlp de iluminat public.

În urma evenimentului rutier, pasagerul de pe bancheta din spate a autoturismului a fost transportat la Spitalul Județean Bacău, unde a primit îngrijiri medicale fără a rămâne internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negative.

În cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

a4156975202e39605c9e8be989ce162e_XL

Pe Calea Romanului din municipiul  Bacău a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări efectuate a rezultat un tânăr de 22 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe Calea Romanului, a efectuat viraj la stânga fără a reduce viteza, a derapat, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negative și a fost transportat la Spitalul Județean Bacău pentru îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Pe DN 2, în localitatea Hîrlești, din comuna Filipești, o persoană de sex feminin de 34 de ani, din județul Neamt, în timp ce conducea un autoturism pe directia Bacau-Roman, a acroșat un localnic de 80 de ani, care s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului, pe lânga o bicicletă.

Bărbatul de 80 de ani a fost transportat la Spitalul Județean Bacău, pentru îngrijiri medicale și a rămas internat.

Conducătorarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvâșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Un tânăr de 18 ani, din comuna Sănduleni, în timp ce conducea un moped neîregistrat pe DC 157, din comună, pe fondul neadaptării vitezei în curbă la stânga a căzut pe partea carosabilă autoaccidentându-se.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Oneşti pentru îngrijiri medicale și a rămas internat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Acesta nu a putut fi testat alcooltest, însă i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*