Jennifer Aniston a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume de revista People

Ca in fiecare an, revista People a alcatuit un top cu cele mai frumoase femei din lume. In 2016, primul loc in acest clasament este ocupat de actrita Jennifer Aniston cea care a implinit in luna februarie 47 de ani.jennifer-aniston-desemnata-cea-mai-frumoasa-femeie-din-lume-in-2016-de-catre-revista-people-reactia-actritei_size7

Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie „Friends” difuzat timp de zece sezoane de postul NBC, începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace şi în filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice „Dumnezeu pentru o zi” (2003), „Rutina, bat-o vina” (1999), „Surpriză: Vine Polly!” (2004) şi „Despărţiţi, dar împreună” (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul „Fără control” (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

Adauga un comentariu

*