Tecău a confirmat că va juca dublu mixt cu Halep la Roland Garros

Simona-Halep-si-Horia-TecauHoria Tecău şi Simona Halep au ca obiectiv cucerirea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Rio, iar cei doi vor face pereche în proba de dublu mixt şi la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

„La Roland Garros o să jucăm împreună n-o să folosim un Grand Slam ca antrenament, dar orice meci pe care-l jucăm împreună o să ne ajute, ca să ne înțelegem – pentru că nu avem așa o experiență mare împreună, am jucat două meciuri împreună.

Trebuie puse la punct câteva strategii și orice meci jucat împreună contează. Nu cred c-o s-avem noi timp să ne antrenăm fizic împreună, dar acel turneu va fi un test bun pentru noi”, a declarat Tecău, pentru site-ul treizecizero.ro.

Tecău ţinteşte o medalie şi în proba de dublu, alături de Florin Mergea. „Pentru noi, Rio este un obiectiv foarte important, principalul pentru acest an. La partenerul meu nu am simțit dorința asta, așa că el a trebuit să înțeleagă dorința mea, că pentru mine e important și să accepte că vreau să joc câteva turnee cu Florin. Partenerii noștri chiar joacă împreună acum, săptămâna asta am făcut rocada, Rojer joacă cu Rohan la Barcelona”, a explicat fostul lider al clasamentului mondial de dublu.

„Trebuie să fim realiști, sunt echipe care joacă non-stop în circuitul ATP (francezii, americanii), care sunt foarte buni. Noi, prin aceste câteva turnee, trebuie să fim pregătiți să ne batem cu aceste echipe.

În același timp cred că suntem buni la ceea ce facem și cred că avem șanse serioase chiar la medalia de aur. Asta ne și împinge de la spate și avem o întreagă echipă după noi și chiar credem în acest lucru și în atingerea acestui obiectiv”, a explicat Florin Mergea.

Luna trecută, Simona Halep anunţase şi ea că va face pereche cu Horia Tecău atât la Paris, cât şi la Jocurile Olimpice, având ca obiectiv obţinerea unei medalii la Rio.

„Voi juca împreună cu Horia Tecău la Roland Garros, la Wimbledon nu ne-am decis încă, dar probabil vom juca și acolo, pentru că vom merge la Jocurile Olimpice”, spunea Halep în urmă cu o ceva mai mult de o lună.

Sursa: http://www.digisport.ro

Adauga un comentariu

*