180 de pachete de țigări, confiscate de polițiști

tigari-de-contrabanda-confiscate-de-politistiPolițiștii Secţiei 2 Poliţie Bacău, au oprit în traffic un autoturism taxi, care se deplasa pe Bulevardul Unirii din Bacău.

În autoturism polițiștii au identificat o pasageră de 19 ani, din comuna Horgești, care avea asupra sa 80 de pachete cu ţigarete, fără timbre fiscale, pe care le deţinea contrar prevederilor legale.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Secţiei 2 Poliţie Bacău în vederea verificărilor, iar cele 80 de pachete cu ţigarete au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală 1 Suceava pentru luarea măsurilor legale conform competenţei.

Valoarea ţigaretelor confiscate este de aproximativ 720 lei.

La aceeași data, pe strada 9 mai din Bacău, polițiștii au depistat un bărbat de 36 de ani, care conducea un autoturism și transport 100 de pachete cu ţigarete, fără timbre de provenienţă, pe care le deţinea contrar prevederilor legale.

Bărbatul a fost condus la sediul Secţiei 2 Poliţie Bacău în vederea verificărilor.

Țigaretele, în valoare de aproximativ 900 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală 1 Suceava pentru luarea măsurilor legale conform competenţei.

Adauga un comentariu

*