Rețete de sucuri naturale sănătoase

sucuri_37127200Odată cu primăvara, e important să ne ajutăm organismul să lupte împotriva virozelor și a asteniei, oferindu-i toate vitaminele și mineralele de care are nevoie. Și pentru că sucurile sănătoase din fructe și legume sunt cea mai la îndemână variantă de a beneficia de toți nutrienții din produsele vegetale, azi ne-am gândit să-ți prezentăm 3 astfel de rețete.

Suc de fructe pentru mai multă energie – Din două mere, un kiwi și o portocală vei obține un suc plin de vitamine, care îți va mai multă energie decât obișnuita cafea. Un astfel de suc e numai bun pentru diminețile de week-end în care te pregătești să ieși la plimbare prin oraș, alături de prieteni!

Suc din legume pentru un mic dejun sănătos – În diminețile din timpul săptămânii, când ești mereu pe fugă, poți opta pentru un suc din legume, rapid și sănătos. Îl obții simplu dintr-o mână de baby spanac, un sfert de castravete și un morcov mic.

Suc din fructe și legume pentru un stil de viață sănătos – Majoritatea oamenilor nu consumă suficiente fructe și legume pe parcursul unei zile. Dacă și tu faci parte din această categorie, poți apela cu încredere la sucurile din fructe și legume. O rețetă delicioasă, încercată deja de noi, este cea compusă din jumătate de ananas, o portocală și niște sfeclă roșie.

După cum spuneam, e destul de greu să acoperi necesarul zilnic de fructe și legume recomandate de medici, mai ales dacă ai un stil de viață agitat. În acest caz, sucurile sunt o alternativă excelentă, atâta timp cât alegi un storcător performant, care să-ți ofere toate vitaminele și mineralele necesare.

 

Adauga un comentariu

*