Infracțiuni la regimul rutier, cercetate de polițiști

Polițiștii au oprit pentru verificare și control un autoturism care se deplasa pe DC 92, din satul Nănesti, comuna Parincea.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din Bacău, despre care a rezultat din verificări că are suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice din funa februarie a.c.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat și a fost condus la SJU Bacău, în prelevării mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

infractiuni

Polițiștii din orașul Buhuși au depistat în flagrant un localnic de 37 de ani, care conducea un autoturism pe DJ 159, în comuna Racova, fără a poseda permis de conducere.

În autoturism a mai fost identificat un tânăr de 26 de ani, din Buhuși, care a încredinţat autoturismul spre a fi condus pe drumurile publice, fără a cunoaște faptul că bărbatul de 37 de ani nu posedă permis.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 03 aprilie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii au depistat în traffic, în municipiul Bacău, un tânăr de 21 de ani, din comuna Săucești, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a fost de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Județean Bacău, unde i s-au prelevat  mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârsirii infractiunii de  conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 03 aprilie a.c., în jurul orei 01:30, pe DJ 252 D, in localitatea Galbeni, polițiștii au depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu, care conducea un autoturism în timp ce avea o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur in aerul expirat, rezultată în urma testării alcoolscopice.

De asemenea, în urma verificarilor efectuate de polițiști a rezultat că autovehiculul în cauza are autorizatia de circulație provizorie expirată din luna martie a.c.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvîrșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

Pe DN 2, în localitatea Nicolae Bălcescu, polițiștii au depistat un bărbat de 44 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism în timp ce avea o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur in aerul expirat, rezultată în urma testării alcoolscopice.

De asemenea, în urma verificarilor efectuate s-a stabilit că bărbatul de 44 de ani  are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvîrșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Polițiștii din comuna Traian au depistat în trafic un tânăr de 24 de ani, din comuna Roșiori, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,08 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Județean Bacău, unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Adauga un comentariu

*