Spre Budapesta, de la 15 Euro, bilete de călătorie cu trenul

foto (2)Pentru călătoria cu trenul între România şi Ungaria, pasagerii CFR Călători pot beneficia de bilete la tarife atractive prin ofertele FORTUNA Tickets şi TRIP Tickets.

Preţul unui bilet, de la Bucureşti spre Budapesta, începe de la 29 de Euro, pentru o călătorie cu trenul (click Anexa 1) la vagon clasa a 2-a. Pentru a putea beneficia de reducerile din cadrul ofertei FORTUNA Tickets biletele trebuie achiziţionate cu minim 1 zi înainte de plecarea trenului. Costul biletului pentru călătoria la vagonul cuşetă (6 locuri) este de 39 Euro, iar la vagon de dormit (3 locuri) este 59 Euro.

Pentru călătoria dus întors, Braşov – Budapesta şi retur, costul unui bilet TRIP Tickets este de 55 Euro la clasa a 2-a. Rezervarea locului la vagon clasă nu este obligatorie, dar dacă alegeţi să călătoriţi la vagon cuşetă sau de dormit se plăteşte suplimentar. Copiii beneficiază de o reducere de 50%. Pentru mai multe exemple de tarife click Anexa 2.

Informații despre circulația trenurilor internaţionale sunt disponibile în staţiile şi agenţiile CFR cu vânzare în trafic internaţional sau la telefon: 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București).

Adauga un comentariu

*