A condus fără permis un autoturism neînmatriculat și nu a oprit la semnalele polițiștilor

Polițiștii din comuna Plopana aflați în exercitarea atribuţiilor de serviciu au efectuat semnal de oprire conducătorului unui autoturism care se deplasa pe direcția Vaslui-Bacău, pe D.N. 2F din comună.

Conducătorul vehiculului nu a oprit la semnalele polițiștilor și a accelerat, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză pe o distanță de aproximativ 8 km, după care s-a reușit blocarea acestuia.

Conducătorul auto a coborât din vehicul și a încercat să fugă, situație în care a fost imobilizat și condus la sediul Postului de Poliție Plopana.
​Polițiștii au stabilit că tânărul în cauză, de 24 de ani, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus de acesta nu este înmatriculat, plăcuţe de înmatriculare montate pe vehicul aparținând altui autoturism.

​În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Adauga un comentariu

*