Doi titani ai muzicii concertează împreună – Richard Clayderman și Gheorghe Zamfir

Afis Richard Clayderman & Gheorghe Zamfir_TURNEURichard Clayderman va susține duminică, 6 martie, de la ora 19.30, la Teatrul de Vară Radu Beligan concertul anului în Bacău. Evenimentul, dedicat Zilei Internaționale a Femeii, se intitulează sugestiv Ballade pour Elle și va cuprinde un playlist romantic adaptat ocaziei.

În premieră mondială, pe scena Teatrului de Vară Radu Beligan vor concerta împreună doi titani ai muzicii: Richard Clayderman, supranumit Prince of Romance și maestrul Gheorghe Zamfir, supranumit Regele naiului.

Evenimentul face parte din programul național-cultural “Artă contra Drog 2016”, un proiect inițiat de Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film “Dracula” și CIADO România, Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului, președinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici. Prin acest program, organizatorii informează publicul asupra riscului consumului de droguri și oferă o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, invitând spectatorii să consume artă.

Spectacolul va începe la ora 19.30 și se va desfășura în două părți, cu o pauză de 15 minute. Accesul publicului se face începând cu ora 18.45. Spectatorii sunt rugați să vină din timp la sală, pentru a evita aglomerația. Nu va fi permis accesul în sală cu camere digitale de peste 35 mm, camere video, echipament de înregistrări audio, lasere, lanterne, arme, artificii, sticle sau recipiente din plastic. Utilizarea telefonului mobil va fi interzisă pe durata spectacolului în interiorul zonei de spectacol, de aceea spectatorii sunt rugați să își închidă telefoanele mobile sau să le treacă în modul silențios. De asemenea, nu vor fi permise bannere pe suport de lemn sau afișe cu mesaj politic.

Adauga un comentariu

*