Horoscopul saptamanii 29 februarie – 6 martie 2016

zodii_fe-crop-644x416BERBEC

Va faceti planuri pe termen lung legate de o calatorie de studii. Daca aveti dispute in legatura cu o proprietate sau o succesiune, acum ar putea fi solutionate cu succes. Iar pentru a va atinge toate obiectivele trebuie sa conlucrati cu altii. Nu actionati singuri!

TAUR

Toata lumea crede despre dumneavoastra ca sunteti competenti, talentati si de incredere. Mai ales sefii sunt impresionati de atitudinea afisata si va vor cere sa va asumati responsabilitati sporite. O persoana mai in varsta va da cateva sfaturi. Tineti cont de ele!

GEMENI

Aventuri, calatorii si sansa de a invata ceva nou. Iata cam ce va preocupa in aceste zile. Intre timp lucrati din greu, sunteti ingeniosi si plini de resurse pe care le veti folosi ca sa abordati si sa solutionati problemele. Mare atentie la o discutie aprinsa cu un nativ din zodia Pesti.

 RAC

Va concentrati mai ales asupra unei mosteniri, a unui teren, taxe, datorii sau chiar o asigurare care va preocupa in ultima vreme. Din fericire, configuratia planetelor din aceasta saptamana va da destula rabdare, rezistenta si intelegere, astfel incat sa puteti incheia contracte avantajoase pentru dumneavoastra.

LEU

Primul lucru de care trebuie sa tineti cont acum este ca aveti nevoie de mai mult somn. In timpul liber, acasa, veti lucra mai mult ca sa faceti toate modificarile necesare. Fiti pregatiti sa primiti un dar special de la cel mai bun prieten.

FECIOARA

Ceva neasteptat declanseaza entuziasm la locul de munca. Poate este legat de tehnologii sau poate de relatii intre angajati. In orice caz, abilitatile dumneavoastra sunt convingatoare si chiar ii impresioneaza pe cei din jur. O relatie amoroasa se dovedeste a deveni serioasa.

BALANTA

Planetele va ofera posibilitatea de a va distra. Veti primi invitatii-surpriza si flirturi neasteptate care va vor duce spre pasiuni mistuitoare. Acasa insa va apuca cheful de redecorat sau de mici reparatii. Indiferent de caz, nu faceti compromisuri!

SCORPION

Casa, familia si propria viata privata, iata cam care sunt subiectele ce va intereseaza in urmatoarea perioada. Nimic nu este intamplator. Cateva conversatii cu rudele sunt intens sustinute si nimeni se pare ca nu va va convinge ca nu aveti dreptate. Un membru al familiei mai in varsta este posibil sa va ajute.

SAGETATOR

Va preocupa zilele acestea sa faceti planuri pe termen lung si trageti din greu pentru a va suplimenta veniturile. Asta ar putea insemna chiar schimbarea locului de munca sau gasirea de noi cai pentru castiguri suplimentare. Sunteti surprinsi cat de repede va puteti reinventa.

CAPRICORN

Aveti in minte indeplinirea unor planuri si conteaza ideile stralucitoare cu care le veti duce la bun sfarsit. Va preocupa si aspectul personal. Va hotarati sa face cateva schimbari esentiale. Poate adoptati un nou look, poate va schimbati culoarea parului. Totul este sa nu exagerati!

VARSATOR

Sunteti preocupati sa tineti o dieta cat mai sanatoasa. De, primavara trebuie sa aratati bine, nu?! Aveti nevoie si de mai multa libertate, pentru ca va doriti sa faceti doar ce aveti chef. Treaba nu sta insa chiar asa. Uneori, trebuie sa faceti ce este necesar…

PESTI

Dispuneti de o energie de invidiat. V-ar placea sa explorati lumea, sa calatoriti cat mai departe si sunteti dornici sa va faceti planuri marete. Sunteti insa dominati de doua influente. Una, serioasa si dedicata implinirii obiectivelor, cealalta, orientata spre aventuri, spre noi cuceriri.

Sursa: revistamagazin.ro

 

Adauga un comentariu

*