Dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere

A fost întocmit un dosar penal față de un conducător auto de 86 ani, care a tamponat 3 autoturisme și care conform bazelor de date al Poliției Române nu posedă permis de conducere.

Un echipaj de poliţie rutieră, din cadrul Biroului rutier Onesti, în timp se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, a fost sesizat prin SNUAU 112, că pe str. Stirenului, din mun. Oneşti, s-a produs o coliziune între trei autovehicule.

La faţa locului a fost identificat conducătorul autoturismului care a produs coliziunea în persoana unui bărbat, de 86 ani, din municipiul Onesti, iar în urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere faptă prev. si ped. de art.335 al.1 din Cod Penal urmând a fi înaintat la parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

Adauga un comentariu

*