Evenimente rutiere produse pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum

Polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier cu victimă, pe DN 12B din stațiunea  Slănic Moldova.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că un localnic de 19 ani, care conducea un autoturism dinspre Slănic Moldova spre localitatea Tg.Ocna,  într-o curbă la dreapta pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă și a acroșat d un gard metalic aflat pe partea dreaptă a direcției sale de mers.

În urma evenimentului rutier, untânăr de 17 ani, pasager pe locul din spate al autoturismului,  a fost transportat la Spitalul Municipal Oneşti pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpăaccident2_08

Pe strada Calea Romanului din Bacău, s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 30 de ani, din județul Iași, care conducea un autoturism spre municipiul Roman, nu ar fi  adaptat viteza de deplasare in curbă, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare și a intrat in coliziune cu un stâlp de iluminat public.

Conducătorul auto a primit îngrijiri medicale la Spitalul Jdețean de Urgență Bacău fără a necesita internarea. În urma testării sale cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârsirii infractiunii de vătamare corporală din culpă.

 

Adauga un comentariu

*