Horoscopul saptamanii 1-7 februarie 2016

Berbec
Se pare ca incepi saptamana cu o multime de idei gata de pus in aplicare; atat doar ca nu toti cei din jur pot tine pasul cu tine si cu multitudinea de ganduri care-ti trec prin minte. Pot interveni probleme in ceea ce piveste comunicarea si instrumentele media – in special in prima zi a saptamanii. 3 februarie este o zi in care esti imbatabil, forta ta fiind vizibila cu ochiul liber. Ai nevoie sa folosesti tactici persuasive dar intr-o maniera cat se poate de diplomatica, deoarece la numai cateva zile ulterior vei intalni oameni care nu vor cunoaste limite in ceea ce priveste puterea. Ai mari sanse sa primesti ceea ce oferi. Armonia in cuplu nu-ti va lipsi, in ultima zi a saptamanii.voceatransilvaniei_rohoroscop_3_mai_2014_20080500

Taur
Bine ar fi daca nu te-ai lasa influentat de ideile venite din alte sisteme culturale, cel putin nu in prima parte a saptamanii. Indicat este sa ramai fidel propriei filosofii de viata. Chletuielile sunt de evitat in prima zi a saptamanii (in afara de cele obligatorii, evident). 3 februarie este o zi in care poti incasa mici sume de bani, dar sigure. Apoi, tot atunci, pasiunea existenta in cuplu te va face sa te simti in al noualea cer. Iesi din rutina obisnuita si incearca ceva nou, pe 6 februarie, deoarece este o zi in care te poti vedea exact asa cum esti, reusind sa afli nivelul de evolutie la care te afli si sa iti stabilesti o strategie clara. Curajul nu-i va lipsi in ultima zi a saptamanii, incearca sa nu exagerezi.

Gemeni 
Favorizate sunt calatoriile in afara tarii, excursiile in locuri exotice, insa nu in prima zi a saptamanii – o zi in care nu te poti concentra pe termen lung, dar, in cazul in care ai nevoie sa lucrezi ceva anume intr-un timp redus, este o zi perfecta pentru a face un efort pe termen scurt. Orice responsabilitate vrei a-ti asuma (pe 3 februarie), asigura-te ca aceasta poate fi onorata. Este o zi excelenta pentru a decide ce strategie vrei a urma pentru dezvoltarea ta proprie. Pe 6 februarie atragi de partea ta toti oamenii de care ai nevoie in procesul tau de invatare; optimismul nu iti lipseste, indicat fiind sa nu duci la extrem aceasta calitate, devenind naiv.

Rac 
Sunt posibile dispute la locul de munca sau in cazul parteneriatelor tale (de afaceri sau nu), inca din prima zi a saptamanii. Vestea buna este aceea ca aceasta influenta nu dureaza mult, atenuandu-se considerabil pe masura ce ziua trece. 6 februarie este o zi in care s-ar putea sa fii nevoit a sta departe de persoana iubita. De asemenea, in cazul in care vrei sa inchei un parteneriat, evita sa faci acest lucru pe 6 februarie; aceasta este o zi favorabila transformarilor, nu certitudinilor, desi ai puterea de a obtne tot ceea ce iti doresti. A fi competitiv (pe 7 februarie) nu iti va fi deloc de ajutor, in conditiile in care trebuie sa te aperi.

Leu 
Solutiile venite din exterior (in special pe filiera straina de locul in care te-ai nascut) nu par a fi foarte favorabile pentru tine si pentru starea ta de bine, cel putin nu in aceasta saptamana. Important este sa te ocupi de sanatatea ta, in special pe 6 februarie, o zi pe care ai putea-o dedica lejer obtinerii celor de care tu ai nevoie, pentru ca vei incepe sa iti dai seama care sunt lucrurile care cu adevarat iti sunt de folos. In ultima zi a saptamanii este posibil sa fii provocat de cei din familie (poate chiar de persoana cu care te-ai casatorit) si reactiile bruste, impulsive, pe care le poti avea sa iti aduca mai multa nefericire decat iti imaginezi.

Fecioara 
Comunicarea cu cei apropiati ar putea avea de suferit, pe masura ce primele zile ale acestei saptamani trec. De asemenea, va trebui sa fii precaut la felul in care folosesti aparatele electrice si electronice, in prima zi a saptamanii. Gandurile excentrice nu iti vor fi de ajutor, in special daca te exprimi intr-o adunare formata din oameni obisnuiti si nefericiti. Pentru a face ceea ce iti doresti, fara a da explicatii celor din jur, alege 6 februarie, o zi in care apa iti vine la moara, desi nu te mai asteptai la o asemenea binecuvantare. Preferabil este sa nu t ecerti cu persoana iubita in ultima zi a saptamanii, doar de dragul de a arata cine este seful.

Balanta 
Se pare ca vei avea de dat explicatii fie unei persoane de sex feminin din cadrul familiei tale, fie persoanei iubite sau celei cu care ai ales sa te asociezi intr-un mic proiect. Cuvintele spuse la manie nu iti vor aduce vreun beneficiu, nici alegerile facute in pripa (in special pe 1 februarie). Este posibil sa iti doresti libertate totala in ceea ce priveste felul in care interactionezi cu persoana iubita – 6 februarie este o zi marcanta pentru aceasta mentiune. Este posibil sa pierzi mai mult decat te astepti, in conditiile in care iti doresti sa ai parte de experiente neconventionale. Se pare ca pentru tine este o saptamana a eliberarii; dar numai de tine depinde pretul pe care esti dispus sa il oferi.

Scorpion 
Prima zi a saptamanii este o zi excelenta pentru a ramane … tacut. Ranesti foarte usor cu ceea ce spui si nu va fi deloc in avantajul renumelui tau. 3 februarie este o zi in care poti transforma cu usurinta orice este negativ in ceva bun – avantajati sunt cei care lucreaza intr-un domeniu de creatie. Daca este nevoie sa iti dedici timp pentru a obtine o stare de bine a intregului tau organism, alege 6 februarie pentru a face acest lucru, o zi in care beneficiezi de ajutor din partea celor cu care interactionezi, o zi in care intalnesti oameni dispusi sa iti fie alaturi si in care nivelul de energie la care ai acces este unul crescut. O zi minunata pentru reorganizarea rutinei tale.

Sagetator 
Probabil ca vei fi nevoit sa incepi saptamana cheltuind fie pentru micile tale placeri, fie pentru copiii tai, fie pentru ceva ce ai promis si acum trebuie sa indeplinesti. Riscurile si speculatiile nu sunt favorizate in prima zi a acestei saptamani. 6 februarie este o zi in care poti invata cu usurinta ceva nou, avand o abordare academica in orice context. In schimb, pe 7 februarie se pare ca nu vor lipsi din viata ta de zi cu zi provocarile, venite prin intermediul celor care iti cunosc slabiciunile. Va trebui sa gasesti o cale de mijoc, fiind indicat sa nu cedezi presiunilor, dar nici sa incerci a rezista cu stoicism.

Capricorn 
Foloseste ideile pe care le ai in prima zi a saptamanii intr-un mod constructiv, mai ales daca acestea au legatura cu casa in care locuiesti si cu familia ta. De evitat discutiile in contradictoriu purtate cu tatal tau sau cu acea persoana din familie care are cea mai multa autoritate asupra ta. 3 februarie este o zi ale carei energii si influente iti sunt de folos, sustinandu-ti deciziile si actiunile. Acum poti duce la bun sfarsit ceva ce de mult timp ai inceput si pari a lungi la infinit perioada de rezolvare. De asemenea, este o zi favorabila semnarii unui contract ale carui efecte vor dura pe termen lung. Se pare ca nu este o zi in care sa fii prea sociabil.

Varsator 
Ai putea sa faci anumite interventii in ceea ce priveste investitiile financiare pe care le pui déjà la cale. O saptamana in care inspiratia nu-ti lipseste, nici capacitatea de a face cele mai bune alegeri pe termen lung – 3 februarie este o zi execelenta pentru a actiona in acest sens. Tot atunci si la serviciul p ecare il ai lucrurile merg foarte bine, desi volumul de munca pare a fi cu mult crescut. De asemenea, este o zi extraordinara pentru a te ocupa de modul in care lumea te percepe si de imaginea pe care o expui in public, imbunatatind tot ceea ce poate fi modificat intr-un sens bun. Nu-ti nega emotiile si sentimentele pe care le ai, in special pe 6 februarie, o zi a contrastelor nedorite…

Pesti 
Evita a-ti investi resursele in functie de cum te sfatuiesc sponsorii tai sau cei care-ti sunt prieteni. Momentan, in cazul tau, nu este indicat sa faci ce i se spune, bine fiind sa ramai in expectativa. Va mai trece ceva timp pana sa ai la indemana toate mijloacele pentru a pune in aplicare conceptele la care te gandesti, dar poti alcatui o strategie excelenta in acest scop pe 3 februarie. Pragmatismul de care dai dovada iti va fi de mare ajutor in ultima zi a saptamanii, tot atunci existand riscul de a intalni persoane care iti vor combate afirmatiile doar de dragul contrazicerii. Evident, de preferat este sa nu le faci jocul, pastrandu-ti energia pentru ceva mult mai frumos.

Adauga un comentariu

*