Reghecampf a anunțat schimbări la Steaua

Antrenorul roș-albaștrilor, Laurențiu Reghecampf, a explicat, ÎN DIRECT la Digi Sport, ce se va întâmpla la club în perioada de iarnă.nu-atinge_size6

Reghe a spus că are mai mulți jucători în vizor din campionatul intern și că este sigur că din 2016 Steaua va fi mult mai puternică, decât pe acest final de an.

”Sufletește, sunt fericit pentru aceste rezultate, dar și mă gândesc că am foarte multe lucruri în cap pe care vreau să le pun în aplicare, dar o să le luăm step by step. O să avem foarte multe de făcut în această perioadă de vacanță. Ne dorim să construim o echipă puternică, să aducem jucători pe posturile pe care avem nevoie și să construim, să pregătim echipa pentru calificarea în grupele Champions League.

Avem un plan, o să-l punem în aplicare de mâine. Sper să reușim să aducem jucătorii pe care-i avem în momentul de față pe listă. O să vedeți câți jucători vor veni. Este o surpriză”, a spus Reghe la Digi Sport.

Întrebat care sunt jucătorii care vor pleca de la Steaua, în pauza de iarnă, Reghe a replicat:

”Noi nu ne dorim să vindem, ne dorim să cumpărăm jucătorii buni din țară sau jucători importanți din străinătate, să ne facem o echipă puternică.”

Referitor la zvonul potrivit căruia Nicandro Breeveled ar dori să plece de la Steaua, motiv pentru care i-a și comunicat acest lucru antrenorului, Reghe a spus că nu este nimic adevărat.

”Nu cred că există la echipa noastră vreun jucător care să aibă curaj să vină la mine să-mi spună că vrea să plece. Dar, la Steaua, este o selecție continuă iar jucătorii care nu au reușit să se impună probabil vor pleca”, a mai spus Reghecampf la Digi Sport.

De când a revenit Reghecampf ca antrenor, Steaua a obținut patru victorii din patru partide, trei în Liga 1 și una în Cupa României, a marcat șapte goluri și a primit un singur gol.

Rezultatele Stelei de la revenirea lui Reghe pe bancă

Steaua – CSU Craiova 2-0 (Liga 1) 

Viitorul – Steaua 0-1 (Liga 1) 

Viitorul – Steaua 0-1 (Cupa României)

Steaua – ACS Poli Timișoara 3-1 (Liga 1)

Adauga un comentariu

*