Sandra Bullock a devenit din nou mamica dupa ce a adoptat o fetita!

Sandra Bullock a devenit din nou mamica dupa ce a adoptat o fetita in varsta de trei ani si jumatate dintr-un orfelinat. Fiica Sandrei poarta numele Laila si se alatura astfel lui Louis (5 ani), care la randul lui a fost adoptat de actrita.

People magazine Sandra Bullock cover December 14 2015

People magazine Sandra Bullock cover
December 14 2015

De 2X mamica! Sandra Bullock a devenit mama pentru a doua oara… prin adoptie. Dupa ce in anul 2010 il adopta pe Louis, in varsta de doar trei luni si jumatate, actrita s-a decis sa mai faca odata acest pas si sa-i aduca lui Louis acasa… o surioara. Sandra apare acum pe coperta revistei People alaturi de Louis si Leila, in varsta de trei ani si jumatate.

“Louis este cel care a facilitat toata aceasta calatorie. Eu i-am spus ca putem sa cautam un fratior sau o surioara, iar el si-a dorit sa aiba o sora mai mica. Louis a specificat ca isi doreste ca sora lui sa aiba aceeasi culoare a pielii”, a declarat Sandra pentru revista People.

Fotografiile au fost realizate in curtea locuintei din Los Angeles tocmai de catre Bryan Randall, iubitul din prezent al actritei.

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com/

Adauga un comentariu

*