Bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni, depistați și reținuți

In urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat un bărbat de 37 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că cel în cauză ar fi pătruns fără drept într-o locuință din comuna Răcăciuni și ar fi distrus două uși și mai multe ferestre.

Față de cel în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe Langă Judecatoria Bacău cu propunere de luare a măsurii preventive a controlului judiciar.

retinut-480x300

Polițiștii au depistat și reținut un tânăr de 27 de ani, din comuna Blăgești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că la data de 2 decembrie a.c., în timp ce se afla pe strada Pionierului din orașul Buhuși s-a întâlnit cu concubina sa și pe fondul unor neînțelegeri i-a aplicat acesteia o lovitură în zona abdominală, cu un cuțit.

Tânăra  de 24 de ani a fost transportată la Spitalul Orășenesc Buhuși pentru îngrijiri medicale.

După comiterea faptei bărbatul a părăsit orașul Buhuși și nu a revenit la domiciliul său din comuna Blăgești, fiind depistat de polițiști la data de 3 decembrie a.c.

Faţă de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  lovire şi alte violenţe și port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Adauga un comentariu

*