Mary-Kate Olsen s-a casatorit cu Olivier Sarkozy, fratele fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy

Actriţa Mary-Kate Olsen, celebră pentru rolul din serialul „Casă plină”, în care a jucat alături de sora sa geamănă, s-a căsătorit cu logodnicul său, Olivier Sarkozy, fratele vitreg al fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy, vineri, la New York, potrivit usmagazine.com.
Cei doi au preferat să se căsătorească într-o ceremonie intimă, la reşedinţa lor privată din New York. La ceremonie au participat aproximativ 50 de invitaţi, printre care şi sora geamănă a miresei, Ashley Olsen.
Mary Kate Olsen, în vârstă de 29 de ani, fostă actriţă devenită creatoare de modă, s-a logodit în februarie 2014 cu Olivier Sarkozy, la doi ani după ce s-au cunoscut.
Bancherul în vârstă de 46 de ani este fratele vitreg al fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy şi are doi copii dintr-o căsnicie anterioară. În anii 1990, Sarkozy s-a căsătorit cu Charlotte Bernard, jurnalistă de modă şi autoare de cărţi pentru copii. Cei doi s-au separat în 2010, iar divorţul lor a fost finalizat un an mai târziu.
Mary Kate Olsen a avut, anterior, o relaţie de doi ani cu artistul Nate Lowman, de care s-a despărţit în 2010. Fosta actriţă a devenit cunoscută în anii 1990 când a jucat, alături de sora sa geamănă, Ashley, în serialul de comedie „Casă plină/ Full House”.
Sursa:Gandul.info

Adauga un comentariu

*