Partida de volei Alba Blaj – Știința Bacău, din Divizia A1 de volei feminin

Voleibalistele de la Știința Bacău au pierdut vineri, la Blaj, duelul dintre ultimele două campioane ale României. Campioanele de la Volei Alba Blaj și-au adjudecat primele două seturi, după care deținătoarea Cupei României a servit mai bine și l-a câștigat pe cel de-al treilea. Gazdele s-au impus și în cel de-al patrulea set, în care echipa băcăuană a revenit de la 15-23 la 21-23. Rezultat final, Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3:1 (17, 21, -19, 21), iar în runda viitoare echipa băcăuană va juca acasă (în Sala Sporturilor sau la Școala ”Constantin Platon”) cu Rapid București.Stiinta Bacau volei feminin (3)

Știința Bacău: Tatiana Lupu (12 puncte), Claudia Gavrilescu (12), Crina Bălțatu (10), Denisa Rogojinaru (7), Sabina Moisa (6), Cristina Cazacu (4), Mihaela Albu – libero. Au mai jucat: Ioana Baciu (11), Irina Radu (5) și Lorena Ciocian. Antrenor: Florin Grapă.

”A fost un meci mai bun al nostru, dar asta nu mă încălzește cu nimic, din moment ce n-am luat niciun punct. Eu zic că ne-am ridicat pe alocuri la nivelul adversarei, care a fost mai bună la capitolul atac. E cert că echipa noastră nu joacă la valoarea ei și mă întreb dacă nu cumva asta se întâmplă din cauză că nu e antrenată bine”, a declarat după partida de la Blaj antrenorul băcăuan Florin Grapă.

Adauga un comentariu

*