Un nou cuplu de la Hollywood isi spune ADIO!

Kate-Beckinsale-husband-Len-WisemanToamna aceasta a venit la pachet cu multe despartiri printre vedetele de la Hollywood. S-a ales praful si de casnicia de 11 ani a lui Kate Beckinsale cu regizorul Len Wiseman, pronuntarea divortului fiind in acest moment doar o formalitate.

In ultimele doua saptamani, Len a fost surprins de fotografi in repetate randuri in compania altei domnite decat sotia lui. In vreme ce Kate Beckinsale filmeaza la Praga pentru pelicula“Underworld 5”, Liam isi face de cap cu un model de doar 24 de ani, pe numele ei CJ Franco.Acestia au iesit de mai multe ori in cluburile din West Hollywood in ultima perioada.

Inainte de a forma un cuplu cu Len, Kate Beckinsale a avut o relatie cu Michael Sheen vreme de opt ani, iar cei doi au impreuna o fiica. In anul 2003, cand Kate a primit rolul principal in pelicula “Underworld”, aceasta l-a convins pe regizorul Len Wiseman sa-i dea un rol si lui Michael. Intamplarea a facut ca in timpul filmarilor Kate si Lenn sa se indragosteasca unul de celalalt. Ulterior, actrita l-a parasit pe Michael, iar Lenn (care la vremea respectiva era casatorit) nu a ramas pasiv si a intentat actele de divort pentru a fi cu Kate.

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com/

Adauga un comentariu

*