Depistați în timp ce conduceau autoturisme și se aflau sub influența alcoolului

Polițiștii rutieri din Comănești au depistat în trafic, pe raza localității, un bărbat de 30 de ani, care conducea o autoutilitară în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,41mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Orașului Comănești, unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de conducere sub influența alcoolului.alcooltest

Tot sub influența aloolului se afla și un bărbat de 48 de ani, din comuna Poduri, care a  fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe D.J 117 din localitatea Poduri.

Cel în cauză a fost testat cu apratul etilotest, care a indicat o concentrație de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Adauga un comentariu

*