Campionatul National de Karate pe echipe

20151114_175843O singură echipă, o singură medalie…aur
 
In Sala Apollo din Bucureşti, a avut loc Campionatul Naţional pe echipe, ultima competiţie majoră din calendarul Departamentului de Karate SKDUN al Federaţiei Române de Arte Marţiale în anul competiţional 2015.
Clubul Sportiv “DAN BOTEZATU” a participat la această competiţie cu o singură echipă, formată din Ciobanu Serena, Radu Miruna şi Rusu Ana-Maria. Deşi ele ca vârstă sunt la nivel de copii 3 (10-11 ani), au participat la o grupă superioară de vârstă: kumite echipe minicadete -34 kg. Anul trecut fetele au ajuns până în finală la aceeaşi probă, unde au trebuit să se mulţumească cu medaliile de argint. Anul acesta obiectivul era similar – accederea în ultima etapă a competiţiei.
“Personal cred că dintr-un meci pierdut înveţi de două ori mai mult decât dintr-unul câştigat, te montează pentru competiţiile viitoare, îţi dă un alt scop la antrenamente. Se pare că finala pierdută de anul trecut le-a motivat bine pe cele 3 sportive, pentru că acum au fost mai atente în ultimul meci şi rezultatul a fost unul pozitiv. Aurul acesta a venit ca o încununare a unui an competiţional greu, dar şi cu satisfacţii pe măsură. Miruna şi Ana Maria luaseră aur şi la naţionalele pe individual din martie şi la Cupa României în luna mai, iar acum fost rândul Serenei să confirme. Pe viitor trebuie doar să le menţin la acest nivel.” a concluzionat antrenorul Căşeru Ionuţ.
Clubul mulţumeşte sponsorului Dan Lupu pentru sprijinul constant adus sportivilor în ultimii ani.

Adauga un comentariu

*