Derby Știința Bacău – CSM Târgoviște

Deținătoarea Cupei României la volei feminin, Știința Bacău, a pierdut derby-ul cu vicecampioana CSM Târgoviște cu scorul de 0-3 (25-27, 13-25, 24-26), meci disputat pe teren neutru, în Sala Polivalentă II din Piatra Neamț, din cauza faptului că ISUJ Bacău a închis Sala Sporturilor unde ”studentele” își dispută normal jocurile de pe teren propriu.Stiinta Bacau volei feminin (2)

În primul parțial s-a mers cap la cap, băcăuancele având și o minge de set pe care nu au reușit să o fructifice. Setul al doilea a fost câștigat clar de târgoviștence, care s-au apărat și au servit mult mai bine decât adversarele lor. Ultimul set părea că va fi câștigat de Știința datorită serviciului mult mai bun, însă echipa oaspete a reușit să revină de la 22-24, Collar închizând meciul cu un block-out. Meciul următor al Științei Bacău va fi cel puțin la fel de dificil, pe terenul campioanei Volei Alba Blaj, vineri, 20 noiembrie, de la ora 17:15.

”Desigur că a contat și fapul că nu am jucat în sala noastră, dar aș fi ipocrit să spun că de asta am pierdut. Categoric nu din cauza asta. Îmi pare rău pentru acest rezultat, mă așteptam la mai mult și eu nu cred că asta e valoarea noastră. Seturile 1 și 3 n-au fost câștigate de Târgoviște, ci pierdute de noi, pe mâna noastră”, a declarat antrenorul principal al echipei băcăuane, profesorul Florin Grapă.

Știința Bacău: Sabina Moisa (Lorena Ciocian), Claudia Gavrilescu (Alexandra Badea), Tatiana Lupu, Denisa Rogojinaru, Cristina Cazacu, Irina Radu (Crina Bălțatu, Ioana Baciu), Mihaela Albu – libero.

Adauga un comentariu

*