SIGURANȚA CETĂȚENILOR – PRIORITATE A POLIȚIȘTILOR BĂCĂUANI

Polițiștii au desfășurat activități suplimentare pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice.  politistii-la-datorie-1                                      

Peste 200 de polițiști au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, suplimentar față de activitățile dispozitivelor curente din teren.

Astefl, polițiștii de ordine publică, de la rutieră, de investigații criminale, de la investigarea fraudelor și luptătorii de intervenție rapidă au au efectuat o serie de acțiuni specifice muncii de poliție.

În cadrul acţiunilor desfăşurate, polițiştii au constatat 10 infracțiuni, din care 9 în flagrant delict.

Polițiștii au depistat 7 persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni, dintre care o persoană a fost reținută iar alta a fost arestată.

De asemenea, au fost aplicate 494 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de  169.075 lei.

Dintre sancțiunile contravenționale, 436 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, 39 la Legea 61/1991pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice iar 13 pentru acte de comerț ilicit.

Au fost reținute 24 de premise de conducere și s-a luat măsura retragerii unui număr de 12 certificate de înmatriculare.

Adauga un comentariu

*