Evenimente rutiere cu victime, cercetate de polițiști

Polițiștii au efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii unui accdent rutier cu victimă, în localitatea Traian, județul Bacău.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 37 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe DN 2F, în interiorul localității Traian, pe direcția Vaslui-Bacău, a surprins și accidentat un localnic de 59 de ani, care se angajase în traversarea drumului public prin loc nepermis.

In urma evenimentului rutier a rezultat decesul pietonului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

politia3-480x300

In urma unei sesizări prin 112, polițiștii s-au deplasat pe D.C. 85 pentru a efectua cercetări cu privire la un eveniment rutier produs în localitatea Holt din comuna Letea Veche.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 39 de ani, din Bacău, în timp ce conducea o motocicletă pe D.C. 85, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la stânga a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șantul betonat din partea dreapta.

Conducătorul motocicletei a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru îngrijiri medicale, însă ulterior s-a înregistrat decesul acesteia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Adauga un comentariu

*