BIG BUILD 2015 – 8 case în 5 zile

BIG BUILD este cel mai mare eveniment de construcție și voluntariat al anului, prin care Habitat for Humanity România sărbătorește Ziua Mondială a Locuirii (World Habitat Day), declarată de Organizația Națiunilor Unite în prima zi de luni din octombrie.
Anul acesta, evenimentul BIG BUILD va avea loc în Bacău, între 5 și 9 octombrie. În doar 5 zile, vom construi 8 case împreună cu familiile beneficiar și voluntari din toate colțurile lumii.

8 familii cu venituri mici din Bacău își vor vedea la sfârșitul săptămânii visul cu ochii: o casă nouă, simplă, decentă și accesibilă în care copiii lor să crească în siguranță.
O locuință decentă poate rupe cercul sărăciei. Credem cu tărie în acest lucru din 1976, de când lucrăm în 70 de țări pentru viziunea noastră, o lume în care toți oamenii au posibilitatea să locuiască decent. Cu sprijinul Habitat for Humanity România, peste 36.000 de oameni au loc mai bun în care să trăiască.
Al 7-lea an în care sărbătorim în România WORLD HABITAT DAY prin evenimentul BIG BUILD.

BIG BUILD este un eveniment de construcție accelerată, voluntariat și comunicare a condițiilor precare în care locuiesc peste 5 milioane de români. Împreună cu 200 de voluntari din SUA (80), Irlanda de Nord (20), Slovacia (10), din companiile românești, artiști și politicieni, vom construi 8 case în doar 5 zile. Familiie beneficiar vor munci cot la cot alături de voluntari la ridicarea propriilor case.

În prima zi pe șantier se vor afla doar fundațiile, iar în ziua a 5-a familiile vor primi cheile caselor.
Invitat special: Clive Rainey, primul voluntar Habitat for Humanity din lume. El este primul om care s-a alăturat fondatorului organizației Millard Fuller.clive

 

 

 

Adauga un comentariu

*