Furturi de energie electrica

Efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău,  au executat împreună cu lucrători ai S.C. E-ON DISTRIBUŢIE S.A. ROMÂNIA o acţiune pe linia depistării branşărilor ilegale la reţeaua de energie electrică,  pe raza municipiului Bacău.2 (2)

Pe timpul acestei acţiuni au fost depistate cinci persoane având fiecare locuinţa branşată fără drept la reţeaua de distribuţie a energiei electrice. În fapt, jandarmii au identificat  pe F.O. de 47 ani, D.P. de 41 ani, M.A. de 70 ani, N.C. de 45 ani şi F.A. de 24 ani, toţi având domiciliile în municipiul Bacău, care s-au racordat prin branşări ilegale la reţeaua de distribuţie a energiei electrice .

În urma celor constatate, locuinţele celor cinci persoane au fost debranşate de către lucrătorii S.C. E-ON DISTRIBUŢIE S.A. ROMÂNIA, iar jandarmii au întocmit persoanelor respective actele de constatare sub aspectul comiterii unor fapte susceptibile infracţiunii de furt. Contravaloarea prejudiciului cauzat urmează să fie stabilită ulterior de către S.C. E-ON DISTRIBUŢIE S.A. ROMÂNIA, actele de constatare fiind predate lucrătorilor de poliţie pentru continuarea cercetărilor în aceste cazuri.

 

 

Adauga un comentariu

*