Accident rutier cu victime pe raza municipiului Bacau

​Poliția Municipiului Bacău a fost sesizată despre faptul ca pe str. 9 Mai din mun. Bacau, s-a produs un accident rutier cu victime.

Din primele verificari si cercetari efectuate la fata locului, s-a stabilit ca in timp ce un bărbat in varsta de 56 ani din mun. Bacau, conducea autoturismul pe str. 9 Mai, ajungand in dreptul imobilului cu nr. 28, nu a pastrat o distanta suficienta fata de autoturismul, care circula in fata sa, condus de o persoană de sex feminine în vîrstă de 50 ani, intrand in coliziune cu acesta

​În urma impacului a rezultat vatamarea corporala a conducatoarei autoturismului colizionat, precum și a unui tînăr aflat ca pasager în autoturism, ambii find transăportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in ambele cazuri, iar ulterior le-au fost recoltate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

​In cauza s-a intocmit dosar penal, efectuandu-se cercetari sub aspectul savarsirii infractiuni de vatamare corporala din culpa, fapta prev. si ped. de art. 196 C.P.

A fost reținut permisul de conducere a conducătorului auto de 58 de ani.

Adauga un comentariu

*