Intrevederea domnului deputat Petru Gabriel Vlase, vicepresedinte al Camerei Deputatilor cu Presedintele Finlandei Sauli Niinistö

Seful delegatiei parlamentare romane si vicepresedinte al AP NATO domnul Gabriel Vlase va participa in perioada 21-25 septembrie la o serie de conferinte in cadrul unei vizite de lucru AP NATO in Polonia,Finlanda si Estonia.

Domnul Gabriel Vlase a participat la vizita comună a Comisiei politice şi a Comisiei de ştiinţă şi tehnologie AP NATO în Finlanda (Helsinki, 21-23 septembrie) şi in Estonia (Tallinn, 23-25 septembrie 2015).

Programul din Finlanda a inclus întrevederi cu preşedintele ţării Sauli Niinistö, cu preşedintele parlamentului finlandez Eero Heinaluoma, cu membri ai comisiilor de afaceri externe şi de apărare, cu reprezentanţi ai Ministerului Apărării şi ai Ministerului Afacerilor Externe. Programul din Estonia va include întrevederi cu reprezentanţi ai Ministerului Apărării şi cu cei ai Ministerului Afacerilor Economice şi al Comunicaţiilor şi o vizită la baza aeriană Amari.

Adauga un comentariu

*