Eveniment rutier. Autorul și victima au dosar penal

Pe strada Calea Moldovei, din municipiul Bacau, s-a produs un accident rutier soldat cu vătamarea corporala a unei persoane in urmatoarele imprejurari:

În timp ce un tânăr de 19 ani, domiciliat in Bacau, conducea autoturismul, pe Calea Moldovei, ajungând in dreptul imobilului cu nr. 195 si efectuand virajul la stanga, nu a acordat prioritate unei motociclete, condusă regulamentar de un tânăr de 22 ani, domiciliat in Bacau, a acrosat-o, rezultând vătamarea corporală a acestuia.accident-rutier

Persoana rănită a fost transportată pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judetean de Urgență Bacau.

Deasemeni în urma verificarilor în bazele de date s-a constatat faptul că, tânărul de 22 ani, nu detine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule eliberat de autoritatile romane. Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultand valoarea de 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat si i s-au recoltat mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul de 22 ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest dar i s-au recoltat mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectueaza cercetari sub aspectul săvarsirii infractiunilor de vătamare corporala din culpa, fapta prev si ped de art 196 C.P. pentru tânărul de 19 ani si conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru tânărul de 22 ani.

Adauga un comentariu

*