Horoscopul saptamanii 31 august- 6 septembrie 2015

astronomyBerbec

In cazul in care iei medicamente, gandeste-te ca nu vor actiona decat daca iti propui, mental, ca organismul tau sa se vindece. La serviciu, ai sanse mari sa iti creasca veniturile. In ceea ce priveste viata de familie, vei avea parte de multe intalniri cu rudele, spre sfarsitul saptamanii.

Taur

Nu prea ai timp sa te ocupi de sanatate, insa alte probleme iti dau dureri de cap. Fii atent ca stresul sa nu iti afecteze starea de bine. La sfarsitul saptamanii exista o posibilitate mare sa iti rotunjesti veniturile, insa nu vei sta prea mult banii in plus, caci mergi la cumparaturi. Pe plan afectiv esti foarte bine: te intelegi excelent cu partenerul de viata.

Gemeni

Vei fi macinat de o problema financiara, insa e bine sa nu o lasi sa iti dea prea mari dureri de cap. Horoscopul tau saptamanal spune ca vei face multe planuri de viitor, in special din punct de vedere profesional. Vei avea o viata sociala foarte activa in aceasta perioada.

Rac

Inceputul saptamanii vine cu noi responsabilitati profesionale, insa vei fi rasplatit pe masura. In weekend nu vei fi prea prietenos, asa ca te vei izola de cei apropiati. Se imbunatateste comunicarea cu partenerul de viata.

Leu

Vei fi mai sensibil decat in mod normal, asa ca se poate sa intri in cateva polemici. Din fericire, la serviciu apar cateva proiecte noi. In weekend, vei iesi cu prietenii, un lucru pe care probabil il faci saptamanal.

Fecioara

Sanatatea nu este o prioritate pentru tine, insa este recomandat sa renunti la alimentele nesanatoase si sa consumi mai multe legume si fructe. La locul de munca nu va fi o saptamana prea usoara, din cauza unor neintelegeri. E posibil sa ai de umblat pentru niste acte. Nici situatia sentimentala nu este tocmai roz, dar vei depasi momentele dificile.

Balanta

Stilul tau de viata agitat duce la unele probleme de sanatate, asa ca pune piciorul in prag si recapata-ti energia si vitalitatea. Chiar daca la serviciu ai o perioada aglomerata, incearca sa mai delegi din sarcini. Daca esti singur, vei cunoaste pe cineva special, iar daca esti implicat intr-o relatie, vei avea o saptamana frumoasa impreuna cu partenerul.

Scorpion

Se poate sa ai o problema care sa necesite un consult ORL, la oftalmolog sau la dentist, deci o afectiune in zona capului. La locul de munca vei avea parte de rasturnari de sitatuie care se vor solutiona abia la sfarsitul saptamanii. Cariera va aduce cateva discutii si in viata de cuplu, insa veti lua decizii favorabile pentru ambii parteneri.

Sagetator

In cazul unei probleme de sanatate, e mai bine sa ceri si a doua opinie. Daca simti ca ai dificultati la locul de munca, aminteste-ti ca o buna comunicare este cheia. Nativele care isi doresc un copil ar putea primi o veste buna, iar cele singure ar putea sa formeze un nou cuplu. Sagetatorul are cea mai buna viata sentimentala, in aceasta saptamana.

Capricorn

Te-ai putea confrunta cu afectiuni la nivelul mainilor, pentru care s-ar putea sa faci o vizita la medic. La munca te asteapta o multime de provocari, asa ca pregateste-te sa ii faci pe plac sefului. Invata sa respecti libertatea partenerului de viata, pentru a nu avea probleme in plan amoros.

Varsator

Vei avea parte de multe sedinte, care iti vor ingreuna sarcinile de serviciu. Probabil vei ramane peste program la munca. La sfarsit de saptamana vei fi extrem de sensibil, lucru care ar putea afecta comunicarea cu cei din jur, asa ca e mai bine sa eviti discutii importante.

Pesti

Evita mancarurile picante, fierbinti sau cu grasime, caci esti predispus la anumite probleme cu stomacul. In ceea ce priveste, finantele, vei primi bani dintr-o sursa neasteptata si ai putea semna contracte care sa te favorizeze. In weekend te vei relaxa, alaturi de partener.

Adauga un comentariu

*