Accidente produse pe fondul conducerii sub influența alcoolului

Poliţiştii din comuna Răchitoasa au identificat în satul Barcana, un autoturism avariat şi pe conducătorul acestuia, un tânăr de 23 de ani, din localitate.

Din verificări a rezultat că tânărul de 23 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe raza satului Barcana, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul vehiculului şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton aparţinînd companiei de distribuţie a energiei electrice.

Poliţiştii au stabilit că vehiculul în cauză are autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 20.08.2015.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Polimed Podu Turcului, unde i s-au fost prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă, conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi conducere a unui vehicul neînmatriculat.alcool-volan

 

Poliţiştii din comuna Răchitoasa au fost sesizati despre faptul ca un autoturism a distrus gardul unei locuinţe din localitatea Răchitoasa.

La faţa locului poliţiştii au dientificat un tânăr de 23 de ani din judeţul Galaţi, iar din verificări a rezultat că acesta în timp ce codnucea un autoturism, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Polimed Podu Turcului, unde i s-au  recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de codnucere sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Adauga un comentariu

*