Prins şi reţinut de poliţişti pentru comiterea unui furt din locuinţă

Un bărbat de 31 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. El este bănuit de poliţişti că ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unui buhuşean şi ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 2500 de lei.furt

Poliţiştii din Buhuşi au depistat, în urma investigaţiilor efectuate, un bărbat de 31 de ani, din localitate, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că în noaptea de 23/24 august a.c., cel în cauză ar fi pătruns în gospodăria unui bărbat de 75 de ani, din cartierul Orbic şi profitând de faptul că acesta şi soţia sa locuiau într-un alt corp de clădire, ar fi pătruns prin efracţie în locuinţă şi ar fi sustras articole de îmbrăcăminte, covoare, lenjerie, un motofierăstrău şi 20 de păsări, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2500 lei.

Faţă de bărbatul de 31 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Judecatoriei Buhusi cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea recuperării prejudiciului şi stabilirii întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Adauga un comentariu

*