Medalii pe litoral pentru CSDB

Samuraii CS  „Dan Botezatu” au participat la ultima competiţie înainte de o binemeritată vacanţă, „Dobrogea Karate Cup”.
A fost un eveniment cu adevărat interesant, întrucât Cupa Dobrogei la Karate SKDUN s-a desfăşurat în incinta Centrului Comercial „Maritimo” din Constanţa. Deşi această competiţie s-a bucurat de o participare numeroasă pentru această perioadă a anului (peste 200 de sportivi din federaţii de karate diferite), elevii antrenorului Ionuţ Căşeru s-au descurcat onorabil, punându-şi în palmares încă 2 medalii de aur, una de argint şi 3 de bronz.
Medaliile au fost obţinute de următorii sportivi:
– ROBU-LUNGU DARIUS: aur la kumite individual copii 3 şi argint la kata masculin copii 3;
– BĂISAN RĂZVAN: aur la kumite individual copii 2 şi bronz la kata masculin copii 2;
– RADU MIRUNA: bronz la kumite individual copii 3 şi bronz la kata feminin copii 3.
 “Este pentru prima oară când participăm la acestă competiţie inedită organizată într-un mall. Şi cu siguranţă vom veni şi la anul. Este o idee bună şi de efect a organizatorului, sensei Gabriel Popescu de la Clubul Dinamic Constanţa. Deşi a început târziu, în jur de ora 11 şi s-a luptat pe un singur tatami, organizarea foarte bună a făcut ca meciurile de kumite să se încheie până la ora 18, ceea ce ne-a permis mai apoi să ne relaxăm pe litoral şi astfel să uităm de tot stresul din timpul zilei. Am avut cu sportivii mei un adevărat maraton de 6 competiţii în ultimele 2 luni, era şi cazul să vină vacanţa. Iar vacanţa a venit, dar cu medalii…” ne spune antrenorul Ionuţ Căşeru.
Clubul a ținut să mulțumească sponsorului Dan Lupu (Vicmod), care sprijină de mult timp activitatea sportivă a samurailor lui Botezatu.

Adauga un comentariu

*