Cercetat pentru tâlhărie calificată, în stare de arestare preventivă

minor-arestat-preventiv talharie-copilUn tânăr de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, după ce polițiștii au stabilit că acesta a pătruns prin efracție în locuința unui bătrân, pe care l-a imobilizat și i-a sustras bani și bunuri.

Polițiștii din Dărmănești au fost sesizați, la data de 28 martie a.c., despre faptul că un bărbat de 71 de ani, din localitate a fost victima infracțiunii de tâlhărie comisă în locuinţa acestuia.

Ca urmare a cercetărilor efectuate la fața locului polițiștii au stabilit că doi tineri din localitate au pătruns prin efracție în locuința bărbatului de 71 de ani, pe care l-au imobilizat și au sustras suma de 50 de lei și un telefon mobil.

Cei doi bănuiți, un minor de 15 ani și un tânăr de 19 ani, au fost depistați de polițiști și conduși la sediul unității de poliție în vederea cercetărilor.

Față de tânărul de 19 s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Judecătoriei Moinești, care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Adauga un comentariu

*